Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Το Ιστολόγιό μας

Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε η λειτουργία του Blog (Ιστολογίου) του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Σύλλογόυ Σιναράδων «Η Κεραδικιά». Στην προσπάθειά μας να «ακουμπήσουμε» όλο και περισσότερους συγχωριανούς μας και όχι μόνο αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

Στόχος του ιστολογίου θα είναι να ενημερώνει για τα νέα και τις δράσεις όλων των Συλλόγων και των φορέων των Σιναράδων καθώς επίσης και στοιχεία που θα αφορούν το χωριό μας.

Στις Σιναράδες, εκτός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, δραστηριοποιούνται και η Φιλαρμονική Σιναράδων, ο Αθλητικός Όμιλος Σιναράδων, ο Σύλλογος Αιμοδοσίας, η Ομάδα Γυναικών «Εστιάδες» ενώ πραγματοποιούνται και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Ευελπιστούμε η προσπάθεια αυτή επικοινωνίας να αγκαλιαστεί από όλους εμάς και όλους εσάς. Οποιαδήποτε παρέμβαση, άποψη και πρόταση είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη.

Καλή ανάγνωση - πλοήγηση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου