Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Κόκκινη Κάρτα σε Όλα τα Ναρκωτικά


Με μεγάλη επιτυχία αλλά και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 το “mundial” που διεξήχθη στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της Κάτω Πλατείας της Κέρκυρας. Οκτώ παιδικές ομάδες του νησιού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, της ΕΠΣ Κέρκυρας και δεκάδων άλλων φορέων που συμμετέχουν στην «Παγκόσμια ήμερα κατά των Ναρκωτικών».


Παίζω μπάλα και διασκεδάζω, λέω ΝΑΙ στη Ζωή», «Κόκκινη κάρτα στα ναρκωτικά» ήταν τα συνθήματα που κυριάρχησαν μέσα σε ένα όμορφο απόγευμα διασκέδασης, ψυχαγωγίας και αθλητισμού κατά το οποίο το αποτέλεσμα ήταν σε δεύτερη μοίρα. Οι διοργανωτές φρόντισαν έτσι ώστε εκτός των ποδοσφαιρικών συναντήσεων στο διαμορφωμένο γήπεδο, οι μικροί αθλητές να έχουν ενδιάμεσα ενασχόληση με αθλητικά γεγονότα. Έτσι πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός πέναλτι ανά ομάδες το οποίο χαρακτηρίστηκε από «σασπένς» με πρωταγωνιστές κύρια τους τερματοφύλακες και τους δεκάδες θεατές που επιβράβευαν τις όμορφες προσπάθειες. Επίσης διαγωνισμός ανά ομάδα για το ταχύτερο σουτ!

Αργά το απόγευμα η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων και για τους συμμετέχοντες αθλητές και για τα σωματεία, καθώς και αναμνηστικών εμφανίσεων.


Πηγή Corfupress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου