Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Αγώνας Κυπέλου για τον ΑΟ Σιναράδων


Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς θα δώσει η ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Σιναράδων την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 στο γήπεδο του Ολύμπου όπου και θα γίνονται όλοι οι αγώνες της ομάδας για φέτος. Σε περίπτωση όμως που ορισθεί εντός έδρας αγώνας του Ολύμπου για το πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής αυτή την ημερομηνία, ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 11:00 το πρωί.

Ο αγώνας αυτός διεξάγεται στα πλαίσια α' αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011 και αντίπαλος της ομάδας μας θα είναι ο Α.Σ. Κεραυνός Ποταμού. Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του κυπέλου σε αυτή τη φάση διεξάγονται με το σύστημα των απλών συναντήσεων αποκλεισμού. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, στους αγώνες εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπει ο Κ.Α.Π. δηλαδή παράταση μισής ώρας και πέναλτις.

Ευχόμαστε καλή αρχή στην ομάδα η οποία αποτελείται πλέον από πολλά νέα πρόσωπα. Προπονητής και για τη χρονιά αυτή έχει παραμείνει ο πολύ αξιόλογος Κος Άρης Πανδής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου