Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Με Μεγάλη Επιτυχία η Παράσταση "Το Καμπιέλο" στις Σιναράδες

Μία πραγματικά ευχάριστη και χαρούμενη βραδιά περάσαμε στους Σιναράδες την Τρίτη 21 Αυγούστου παρέα με "Το Καμπιέλο" του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας.

Από τη μία, πι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης ήταν όλοι τους εκπληκτικοί και από την άλλη η μεγάλη προσέλευση του κοινού(περίπου 350 άτομα) συνετέλεσαν στο να δοθεί μία υπέροχη παράσταση. Ο χώρος του Δημοτικού Σχολείου Σιναράδων ταίριαζε υπέροχα με το σκηνικό και πραγματικά έδινε την εντύπωση ότι ήταν κομμάτι του. 


"Το Καμπιέλο", δηλαδή η μικρή πλατεία στη γειτονιά, θύμισε σε όλους μας τρόπους, συνήθειες και συμπεριφορές που δεν απέχουν και πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα... 

Ευχαριστούμε θερμά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας για την υπέροχη δουλειά, αφού είναι σημαντικό ότι ανέβασε ένα λαϊκό έργο το οποίο γίνεται κατανοητό εύκολα στον καθένα.
Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε κάθε επόμενο βήμα τους και πολύ θα χαρούμε να τους ξαναφιλοξενήσουμε στο χωριό μας.

Σας παραθέτουμε και λίγες από τις πολλές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αυτή τη βραδιά.
(Ευχαριστούμε τον Φώντα Αλαμανο για τις περισσότερες από αυτές)













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου