Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Πρώτη Φάση Μπαράζ Ανόδου για τις Σιναράδες


Την Κυριακή, 21/4 ή, το αργότερο, την Τετάρτη, 24/4, θα γνωστοποιηθεί η ομάδα που θα διεκδικήσει το τρίτο εισιτήριο ανόδου στην Α1, μετά τους Κρόνο Αργυράδων και Ομόνοια, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣΚ. Όλα αυτά, βάσει του προγράμματος των play off, που ανακοινώθηκε από την Ένωση

Γήπ. Ολύμπου (17.00): Σιναράδες- Αετός Αγ. Αθανασίου

Όποιος νικήσει, θα αντιμετωπίσει, στη β’ φάση, την ΑΕ Καναλίων. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης του (φιλοξενούμενου) Αετού, θα διεξαχθεί δεύτερος αγώνας, σε ουδέτερο γήπεδο (το οποίο θα ανακοινώσει η ΕΠΣΚ τη Δευτέρα, 22/4). Εκεί, όποιος νικήσει περνάει. Σε περίπτωση, δε, ισοπαλίας, θα μετρήσει (κατά σειρά), η βαθμολογική συγκομιδή των δύο μπαράζ και, αν ούτε εκεί προκύπτει νικητής (π.χ. δύο ισοπαλίες), η βαθμολογική θέση των ομάδων στην κανονική διάρκεια (πλεονέκτημα οι Σιναράδες).

Καλή επιτυχία!!!!!!!!

Πληροφοριες από το Corfusports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου