Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Το πρόγραμμα του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Κέρκυρας 2013 -2014



Το πρόγραμμα του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας που θα γίνει την 1η Μαρτίου (Κυριακή, 4.15) στο γήπεδο του Κανονιού περιλαμβάνει:

Η είσοδος διαιτητών και ομάδων θα γίνει με τη συνοδεία μικρών παιδιών με στολές (από τις ακαδημίες των ομάδων, που θα τις συνοδεύουν αντίστροφα, δηλ. τα παιδιά του Ο.Φ.Α.Μ τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο ΣΙΝΑΡΑΔΩΝ και αντίστροφα)

Στο ημίχρονο θα διεξαχθεί αγώνας παίδων των 2 διαγωνιζόμενων ομάδων με ευθύνη του 4ου διαιτητή και τη συνδρομή των προπονητών των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Κ.
 

Μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η βράβευση του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του αγώνα (με τη συνδρομή του Σ.Π.Π. Κέρκυρας).

Θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων:
1. Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής.
2. Διαιτητές
3. Φιναλίστ τελικού
4. Κυπελλούχος


Στον τελικό αγώνα θα συμμετάσχουν και οι φιλαρμονικές του Αγίου Ματθαίου και των Σιναράδων, οι οποίες σε συνεργασία θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η είσοδος στο γήπεδο για μαθητές και φοιτητές θα είναι ελεύθερη.

Βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες πρωτοβουλίες του Δ.Σ για τον εμπλουτισμό αυτής της γιορτής του ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας και με την τιμητική συναίνεση των διαγωνιζόμενων σωματείων όλα τα έσοδα του τελικού θα διατεθούν για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη Γεωργοτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου